最XX嘅 #香港愛情故事


Image may contain: 2 people, text

網友Sunny投稿
老竇唯一嗜好係買馬仔,但係老母最憎人賭錢!不過講就咁講,老母每次都會講個「冧把」俾老竇,又陪佢一齊睇,中唔中都好開心。
兩個人一齊行落去,未必係要對方改變遷就你,而係睇有冇辦法同對方啲缺點共存。
最Sweet嘅 #香港愛情故事

Image may contain: 2 people

網友Dickson投稿
有一次同朋友落老蘭,佢十二點半就有著落。但附近酒店爆晒,又唔想過海,最後焗住Book太空艙試下,去到先知原來艙係限住1人。
最後嗰晚情況好似張圖咁。
最揼春嘅 #香港愛情故事

Image may contain: 1 person, text

網友Ceci投稿
朋友一家5口屈喺300呎公屋,不嬲同細妹Share張床。有一次佢為咗慳爆房錢,帶咗男朋友返屋企搞搞震,仲拎埋細妹件比卡超TEE俾男友著,叫佢邊做邊扮比卡超叫。呢個時侯細妹突然早咗返屋企,用一個接近名畫《吶喊》嘅表情望住佢地…
最老尷嘅 #香港愛情故事

Image may contain: 2 people

網友Wifi_cheng投稿
朋友見外父,一劈頭就被問人工。朋友答萬七,外父笑笑口話:「唔好玩啦」。朋友問返外父:「唔好玩啦,外父你幾錢個月呀?」
突然,女朋友用盡全身嘅力,一嘢打落朋友心口,然後就話佢身體唔舒服,直接抬走。
最搞笑嘅 #香港愛情故事

網友Daisy提供
自問唔係乜嘢港女控制狂,男朋友睇波、打機、男人聚會,我都從來唔規限佢。但係每次聽到男朋友啲兄弟講︰「你條女咁好死俾你出嚟乜乜乜嘅…」我每次聽到都扯晒火,而男朋友仲要扮晒慘,我真係想兜巴車死佢!
最激氣嘅 #香港愛情故事

兵仔X深情剖白
就算我只係佢其中一隻兵,就算佢對我呼之則來、揮之則去、就算佢成日發我脾氣,但係我深信自己喺佢心目中嘅地位同價值,一定比佢男朋友更親、更重要…
最 (自以為) 幸福嘅 #香港愛情故事

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s